Esri GIS Conferentie & Tech: online editie!

Dit jaar zijn de Esri GIS Tech en de Esri GIS Conferentie samengevoegd in één online GIS-evenement op woensdag 23 en donderdag 24 september. Het jaarlijkse evenement met ruim 1500 deelnemers is dit jaar volledig vanuit huis te volgen.

“De Esri GIS Tech kon dit jaar helaas niet doorgaan. Door dit evenement te combineren met de Esri GIS Conferentie hopen we voor iedereen een inspirerend en interessant programma te hebben in september.” Het evenement is dit jaar dan ook omgedoopt naar Esri GIS Conferentie & Tech, in een online editie. Marieke Hoogeveen, manager marketing en communicatie vertelt verder: “Dag 1 is in stijl van de Esri GIS Conferentie, dag 2 in de stijl van de Esri GIS Tech. Vertrouwde onderdelen, alleen in een ander jasje om het online mogelijk te maken. We zien het als een uitdaging om er dit jaar een mooie editie van te maken!"

Hoe ziet zo’n online editie eruit?

Woensdag

  • Een plenair ochtendprogramma met keynotes die vertellen over hoe zij ArcGIS inzetten binnen hun eigen organisatie, de resultaten, de uitdagingen en hoe ze hiermee omgaan
  • In de middag presentaties vanuit de praktijk door klanten

Donderdag

  • Al het nieuws over de ontwikkelingen in het ArcGIS-platform
  • De middag is gericht op de technische ArcGIS-platform presentaties door Esri Nederland

Daarnaast zullen er mogelijkheden zijn om online te netwerken en zelfs een beurs te bezoeken!

Doet u mee vanaf uw (thuis)werkplek? Schrijf u direct in

Deel dit artikel: